A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2013 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

26

Néhány a szponzorálással kapcsolatos kérdést szeretnék ma ezzel a bejegyzéssel tisztába tenni!

 

Az  MLM rendszerekben, általában a csatlakozás előtt, az új jelölt, csatlakozó eleve úgy választ szponzort, felsővonalat, hogy az neki a legkedvezőbb legyen. Hacsak, nem ott és akkor induló hálózatról van szó, amikor még nincs választék, „referencia”, akkor ez elég jól kezelhető. Az érdeklődő általában eleve, egy személyes kapcsolat, megkeresés, és beszélgetés után kapcsolódik a szponzorához, aki neki az üzletet, a termékeket megmutatta.

Az internet elterjedése, ma már ezt a helyzetet alaposan megváltoztatta. Az online hálózatépítésnek ezért lett és lesz egyre nagyobb szerepe. Ma már az emberek, szinte az élet bármely területén, mielőtt döntést hoznának, - először megnézem a neten – magatartást tanúsítanak!

Vagyis ha hallanak valamiről, beszélgetnek valamiről, találkoznak valami új érdekes információval, akkor nem ott helyben hoznak döntést, hanem hazamennek és utánajárnak a dolgoknak.
Rákeresnek a cégre, a termékekre és mivel nagyon fontos, hogy milyen segítséget kaphatnak, MLM esetében sokszor, arra is rákeresnek, hogy kik a vezetők, a szponzorok és kihez érné meg legjobban csatlakozni. Sokszor van olyan is, hogy valaki annyira bizonytalan, hogy több weboldalon is kér visszahívást, vagy olyan is, hogy több helyen is beregisztrál, ezzel a szponzoroknak elég nehéz helyzeteket teremtve, hogy döntsék el, akkor melyik regisztráció lenne az érvényes?!

 

Kit nevezhetünk szponzornak?

Azzal, hogy valaki beléptet embereket egy rendszerbe, még nem végezte el a teendőit, sőt a passzív jövedelem, az anyagi függetlenség szempontjából, igazából, akkor kezdődik a lényeg! Aki csak arra hajt rá, hogy emberek IGENT mondjanak, befizessék a kezdőcsomagot, és utána magukra hagyják őket, ott nagy eséllyel, pilótajátékkal van dolgunk, ahol a pénz az emberek beléptetéséből származik!

Sokszor maga a marketingterv is ezt kényszeríti ki, azzal, hogy az óriás, nagy értékű kezdőcsomagokat jutalmazza, óriási előnyökkel, és ahhoz köt bizonyos kvalifikációkat, későbbi részesedéseket! Az ilyen esetekben jellemző, hogy a „pénzorientált szponzorok” elsősorban az „ászokat” keresik! Az olyan embereket, akiket rá lehet venni, a remélt nyereség fényében, hogy megvegyék a cég legnagyobb kezdőcsomagját.
A legnagyobb kifizetéseket, előnyöket ezek az emberek hozzák, így logikusnak tűnik, hogy erre hajtanak.
A következő hónapok esetleges kis vásárlásai, már nem akkora összegek, így sokszor az ilyen szponzor mindig az új és újabb nagy jelöltre, befizetésre koncentrál, és hamar magára hagyja a nagy áldozatokat hozó új belépőt!

 

Ennek ellentéte se jó azonban, amikor valaki karitatív tevékenységnek fogja fel az MLM-et, és csupa olyan embert csatlakoztat, akiknek nincs se pénzük, se affinitásuk, se változásra való hajlandóságuk és csupán arra vehetők rá, hogy a legkisebb összeggel, egy kis termékkel csatlakozzanak a hálózatunkhoz!

Ez MLM öngyilkossággal ér fel, mert rengeteg idődet fogja elvenni, hogy kicsikarj belőlük valami eredményt, viszont anyagi hasznod semmi lesz ! Ez se jó!

 

A legkorrektebb az, ha olyanokat szponzorálsz be az üzletedbe, akik hajlandóak áldozatokat hozni, tenni az álmaikért, még ha nem is tudnak üzleti csomaggal belépni! Nem csak az az ász, aki sok pénzt fektet be, hanem az, aki kész a változásra, a tanulásra, fejlődésre és aktívan részt vesz a képzésekben és a valós munkában. Lehet, hogy lassabban hozza a nagy számokat, eredményeket, de tény, hogy sokan vannak, akik elsőre nem tűntek ásznak, de a helyes hozzáállásuk miatt pár év alatt azzá váltak, és megérte beléjük időt fektetni!

 

Az igazi szponzori kapcsolat akkor ideális, ha a szponzor már elért valamilyen szintet, és megtudja tanítani a csatlakozónak, ő hogy tud oda jutni. Van már valami, amit át tud adni, meg tud tanítani, és másolható! Ha az ő sikere a szerencsének, vagy az ő személyes különleges tulajdonságainak köszönhető az nem túl jó, mert az nem másolható. Ilyenkor fontos megtalálni mi az, ami mindkettőjüknek megy, és abban közösen gyakorolni, együtt dolgozni!

 

Hagyományos MLM rendszerekben ez a szponzori kapcsolat elég erős!
A szponzor elnevezés is ezt sugallja! Mert kik szoktak lenni a szponzorok, hagyományos értelemben?

Olyan emberek, cégek, akik támogatnak anyagilag valami ügyet, legtöbbször sporteseményt, versenyzőt, s ennek fejében ők is haszonban részesülnek a reklámfelületek által például.

Vagyis szponzorálni annyit jelent, a saját hasznunk érdekében támogatunk valakit, akinek a sikerében így érdekeltek vagyunk! Ahogy mondani szokás MLM körökben, minél több embernek segítesz elérni a saját céljait, annál közelebb kerülsz te is a saját célod eléréséhez!


Ezért van, hogy sok MLM cégnél a kezdőcsomagba bele van építve egy gyors bónusz, amit a csatlakozó befizetéséből, azonnal megkap a szponzor. Első hallásra ez olyan fura, olyan szokatlan és ellenszenves is lehet, de ha belegondolunk, hogy az ilyen rendszereknél, a szponzor a pénzével és idejével is támogatni fogja a csatlakozót, nem is olyan igazságtalan. / Persze ez csak akkor elfogadható, ha ez nem terjed ki a „sima” fogyasztókra, akik nem igényelnek szponzorálást, nem akarnak pénzt keresni./
De aki akar, ott a szponzor telefonálgatni fog, utazni, rendezvényeket, találkozókat szervezni, levezetni és ezek pénzébe és idejébe kerülnek!

 

Van, aki szereti az ilyen szoros szponzorálást, van, akit ez taszít.  Van, aki igényli az ilyen támogatást, motiválást, mentorálást, „számonkérést, ellenőrzést” van, akit meg eltávolít, és nem szereti a sürgetést, kontrollálást, és ilyen típusú vezetést!

Ilyen esetekben a szponzor feltérképezi a belépő céljait, álmait és megpróbálja megterveztetni vele a következő hónapok feladatait, munkáját. Névlistát írat és általában az első 7 telefonhívásnál és bemutatónál jelen van, sokszor levezeti azt, miközben a szponzorált tanul.

A tapasztalat az, hogy ez nem mindig működik ilyen egyszerűen, sokan nem szeretik, ha tempót diktálnak nekik, és úgy érzik, arra megy ki a játék, hogy ledarálják az ismeretségi körét és lenyúlják a kapcsolati tőkéjüket. És hát félelmüknek sokszor van is alapja, mert sok „szponzor” van ilyen ászkereső üzemmódban, vagyis maga az ember nem is fontos neki csak a névlistája!

 

Fordítva is előfordulhatnak visszásságok. Például ha valaki, úgy képzeli, hogy a szponzornak csak kötelességei vannak, hogy neki kell mindenben segíteni, a belépő helyett is dolgozni, hozni és adni embereket a rendszerbe, idejét és pénzét is befektetve. De a jó szponzori kapcsolat nem alapulhat elvárásokon semelyik fél részéről sem!

 

Az online hálózatépítésnél ezek a dolgok is kicsit vagy nagyon másképp vannak sokszor.

Nem csak a toborzás történik online, de sokszor a szponzorálás folyamata is.

Tapasztalatom szerint, akik tartanak az offline hagyományos MLM formától, azok a szponzorálás területén is féltve őrzik a szabadságukat. Nem igénylik a személyes vezetést, irányítást, szeretnek megmaradni a számítógép mögött. Persze vannak kivételek, de én gyakran ilyen hozzáállásokba ütközöm, ezzel találkozom. Ez annyira nem is rossz, mert ha az emberek jó ízűen csinálnak valamit, a maguk tempójában, elvárások, kötelezettségek nélkül az még jó is lehet. A fő gond a „számon kérhetőségen„ van. Egyértelmű, hogy senki se játszhatja a főnököt az MLM-ben, mert nincs is joga hozzá, meg el is taszítja magától ezzel az embereket, akik zömében a szabadság miatt csatlakoztak, mert nem akartak több főnököt! Viszont ez az eredményekben is meg látszik!

 

Ha nincsen személyes találkozás, kontaktus, „elvárás, ígéret” stb. akkor könnyen belép a halogatás és a feladatok tologatása mindig későbbre!

Számtalanszor tapasztaltam, hogy a webkonferencián tanultakat, a hírlevélben kiküldött vagy weboldalra feltett oktatóvideókat nagyon kevesen nézték meg és még kevesebben tették meg a benne leírtakat.

Nagyon nehéz eltalálni, mikor mi a jó, ki mit igényel? Van, akire ha rákérdezel, rögtön számonkérésnek veszi, van aki viszont igényelné a szorosabb kontaktust, de nem mer szólni.
Számtalanszor megkaptam, hogy túl sokszor és túl hosszan írok hírleveleket, de van olyan, aki pedig ezekért hálás.

 

Másik fontos dolog az online hálózatépítésnél, hogy más a szponzorálás és más az információ átadás.
Az információk tömege az ilyen helyeken fent van egy céges webirodában, intranetben ahol mindenkinek ingyen hozzáférhető! A szponzor feladata, hogy erre felhívja a figyelmet, nem több!
Az új tag, hogy valamit meg akar tudni, nem az a cél, hogy állandóan a szponzort hívogassa, hanem keresse meg maga az információkat, használja őket, csinálja meg a feladatokat, és ha valami nagyon nem megy, akkor forduljon a szponzorához segítségért!


Ez nagyon fontos szabály, mert mindenki a szabadság miatt csatlakozik az MLM-hez és a szabadság része a sok szabadidő is! De ha egy szponzornak éjjel nappal olyan levelekre kell válaszolnia, amikre a válasz ott van az intranetben, akkor belefáradhat, és úgy érzi nem ezt akarta mikor belekezdett!
Vigyázzunk egymás szabadságára!


Ugyanígy fontos a szponzorvonal használata! Mint mondtam mindenki a szabadságra törekszik, és senkise viheti a vállán az egész hálózatot! Ezért akkor jó ha mindenki mondjuk talál 6 vezetőt és velük dolgozik, őket szponzorálja és megtanítja őket, hogyan találjanak és neveljenek ők is 6 vezetőt stb.

 

Ezzel a 6 vezetővel és jól felépített rendszerrel több százezres hálózatot is lehet vezetni! De ha az új tagok minden mélységből nem a közvetlen szponzorukat keresik, hanem rögtön feljebb mennek, akkor felborul a rend és egy emberre nehezedik minden teher!


Természetesen lehetünk jóban a felsőbb és legfelsőbb szponzorainkkal is, de az ő könnyebbségük érdekében, ha valami kérdés probléma merül fel, fontos, hogy ezt először a legközelebbi szponzornak jelezd és majd ő tovább viszi, ha nem tud benne válaszolni, segíteni!

 

Felmerül sokszor a kérdés, hogy lehet-e a szponzor a hibás, ha nem működik valakinek az üzlet?
Én úgy gondolom, hogy nem. Persze szerencsés, ha az ember olyan szponzort talál, aki profi abban, amit csinál, másolható rendszere van és jól tud segíteni, megtanítani dolgokat, de ha ez nincs meg, úgy gondolom akkor se kell feladni, és a szponzor hibáira hivatkozva feladni az üzletet.
Ha valakinek megfelelő a hozzáállása, a miértje és erős álmai céljai vannak, akkor szponzor nélkül is megfogja találni a hogyanokat, és eszközöket!

 

Azért néhány pontban összefoglalnám, milyen szerintem egy jó szponzor, jó vezető:

 

-          Nem az embereket használja az üzlete építéséhez, hanem az üzletet használja az emberek építésére!

-          Mindig jó vele együtt lenni, az ember mindig többnek érzi magát mellette!

-          Mindig talál valamit, amiért megdicsérhet, nem hibáztat!

-          Mindig többre tart képesnek, mint amire te saját magad!

-          A társaságában biztonságban érzed magad!

-          Nem lenyom, hanem felemel!

-          Tud motiválni, és előhozni az emberből a jót!

-          Nem manipulál, nem támaszt elvárásokat, ehelyett példát mutat, és kívánatossá teszi azt, amire rá akar venni! Például rendezvényre járás, nyilvános szereplés stb.

-          Nem fényezi magát, nem dicsekszik, nem tulajdonítja magának az eredményeket, alázatos!

-          Úgy tud vezetni, hogy észre se veszed, hogy az ő tervei szerint cselekszel!

-          Mindig mindenben élen jár, példát mutat!

 

Mit szeretnél a szponzorodtól?

Gondold át és mond el neki, hátha ő is ezt szeretné, csak nem akar feléd nyomulniJ

-          Hívjon fel naponta? Többször érdeklődjön, hogy létedről?

-          Kérje számon vállalásaidat, eredményedet, sikerességedet?

-          Ellenőrizze az életjeleidet – meghívások száma, bemutatók száma, rendezvények stb!?

-          Mondja el sokkal többször, hogy hálás érted, bátorítson jobban?

-          Rágja jobban a szádba, hogy mit kell csinálni, legyen türelmesebb?

-          Adjon konkrétabb útmutatást, a mit és hogyanról?

-          Hívja fel ő az ismerőseidet, tartson ő veled több bemutatót, amíg belejössz?

-          Adjon üzleti tervet neked, tűzzön ki helyetted célokat?

 

Nos, ezek nem mind jó elvárások, de mindenesetre jó ha közös nevezőre tudtok jönni, és amiben még ő se bátor, sikeres akkor keresnétek valakit a felsővonalban aki igen. Ha pedig nincs akkor meg kell tanulni közösen és gyakorolni kell.

 

Ha jól működik egy szponzori kapcsolat, akár barátság is lehet belőle!

 

A legfontosabb dolgok összegzésképp!

Mindig bölcsen és előrelátóan válassz szponzort, mert váltani nem lehet, csak az egész struktúrád elvesztésével.

Áldás, ha van egy jó szponzorod, de az eredményed sikereid csakis tőled függnek, nem foghatod a szponzorodra, nem az ő dolga, hogy helyetted felépítse a hálózatod!

Keresd meg magad a választ a webirodában, és csak akkor keresd a szponzort ha végleg elakadtál!

Tisztázd a szponzoroddal mit szeretnél tőle, milyen mélységben akarod, hogy beleszóljon a dolgaidba, és mennyi segítséget várnál tőle!

A felsőbb szponzoraiddal is lehetsz jóban, de fontos, hogy tartsd be a „szolgálati útvonalat” és a közvetlen szponzorodnak, vagy legfeljebb a közvetlen gyémántodnak írj ha gondod, kérdésed van, és majd ő tovább viszi ha nem tudja a választ nem tud segíteni!

Élvezd a hálózatépítést és engedd, hogy a szponzoraid is élvezzék! A keserűségeidet, problémáidat, csalódásaidat próbáld egyre inkább magad megharcolni, legyőzni, fejlődj a személyiségedben, mert a szponzorok nem „lelki szemetesládák”, hogy állandóan a tagok nehezteléseit kezeljék! Természetesen az elején ez a dolguk, de a cél, hogy az új tagok készek legyenek a személyiség fejlődésre, és a változások végrehajtására.

Ha komoly pénzeket akarsz keresni az MLM-ből, nem úszhatod meg, hogy te is szponzorrá vezetővé ne válj!

Szponzornak lenni jó dolog! Segíteni másoknak jó dolog! Szeretni az embereket a legjobb dolog!

 

Sikeres szponzorálást mindenkinek!

szept

10

gop

2013.09.10 - kedd

Kívánom, hogy ez a program még időben találjon Önre, s így ez legyen a legjobb döntése, és ne az utolsó esélye!

A cél: Segítséget nyújtani, minél több embernek, hogy sikeresen szálljon szembe az egészségét, életét és anyagi helyzetét egyre inkább fenyegető válsággal, hogy ne reagálni legyenek kénytelenek az esetleg hirtelen jövő rossz hírekre, orvosi diagnózisokra, vagy épp biztos bevételek megszűnésére! Segítség, hogy ne kelljen félni a nyugdíjas évektől se a megélhetés se a betegségek szempontjából!

Egy kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül, nemzetközileg építhető, befektetést és kockázatot nem igénylő vállalkozást adunk a kezébe, és olyan eszközöket, és oktatást, amivel bárki megtanulhatja ezt a szakmát, és sikeres lehet, amellett, hogy ezzel az egészségét is támogatja, így lesz ideje arra is, hogy a keresett pénzt élvezhesse is!

 

A befektetés: Havi kb. 100pont – 19-25000Ft / induláskor 25000Ft start csomag / ami teljes egészében termékeket tartalmaz, a csatlakozással megszerzett kedvezményes törzsvásárlói áron!

 

Miért és mire? A helytelen táplálkozás, szintetikus, és színezékekkel, ízfokozókkal, gyakran mérgekkel teli, savasító élelmiszeripari termékek miatt minőségi éhezésben élünk, és a szervezet öngyógyító képessége, az immunrendszer nem kapja meg a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket és hasznos tápanyagokat, így óriási veszélynek van kitéve a civilizációs betegségek – rák, szív és érrendszeri betegségek, cukorbetegség, allergiák stb. miatt!

A DXN termékeiben található ganoderma, spirulina és sok más gyógygomba és gyógynövény ezeket a hiányokat pótolják, méregtelenítenek, lúgosítanak, tisztítják a vérkeringést, javítják az oxigén ellátást, segítik a védekezést, helyreállítást! Ráadásul nem csak kapszula formában, hanem egészséges és finom italokhoz – kávé, kakaó. tea, ananászlé, szójaital – keverve is kaphatóak!

 

Mit kap ráadásként ingyen a pénzéért? Eszközöket, melyek értéke, ha Ön maga szeretne elindítani egy online vállalkozást webáruházat profi módon, hát a legjobb áron is több mint százezer forint lenne: Profi weboldal, webáruház, hírlevélfeliratkozókat gyűjtő ablakkal és profi előre megírt hírlevelekkel. Autoresponder mellyel tömegeknek lehet egyszerre írni, mégis mindenkit nevén szólít! Videómail küldő rendszer, automatikus emlékeztető kapcsolati lap, kép és videó tárhely! És több napnyi ingyenes oktatóanyag a hálózatépítő, értékesítő, online marketing szakma megtanulására! És természetesen sok új barátot, és olyan embert akinek érdeke, hogy segítse Önt!

 

Mit veszíthet? Mérlegeljen, számoljon! Csak a rabláncait! - mondhatnám tényszerűen, őszintén. No meg a betegségekkel, és a pénzhiánnyal való állandó küszködést! A csatlakozás semmilyen elkötelezettséggel nem jár!
Amit veszíthet, így nem más, mint azok az órák, napok, amit tanulással, személyiségfejlődéssel, és üzleti tanulmányaival, majd azok gyakorlatba ültetésével tölt el.

Gondolom idáig se veszteségnek könyvelte el, ha fizetett egy jó kávéért, ha költött a családja egészségére, ha higiéniai és kozmetikai termékeket vásárolt valamelyik drogériában!? Tehát, más nem történik, mint az eddigi kiadásait átcsoportosítja saját webáruházába, hogy ezentúl pénzt keressen ezekkel a kiadásaival! :)

 

A KÖVETKEZŐ LEVEZETÉS NEM ÍGÉRET MINDENKINEK! CSUPÁN EGY VIZIÓ ARRÓL, HA MINDENKI EGYFORMÁN MEGTESZI EZEKET AZ APRÓ LÉPÉSEKET ÉS MEGTUDJA EZT MÁSOKNAK IS TANÍTANI, MILYEN LEHETŐSÉGEK VANNAK A RENDSZERBEN! A JUTALÉKFAJTÁK MEGÉRTÉSÉHEZ KÉREM TÖLTSE LE A DXN HONLAPOMRÓL A RÉSZLETEKET!

 

Alap feltételezések:  1. A csapatodban mindenki havonta 1 újabb embert szponzorál. 2. Havonta  mindenki 100 pontért vásárol.  3. 1pont kb. 80 Forint. Átlagosan a 100 pontos vásárlás 20000Ft és az SV az érték /JUTALÉKALAP/ a vásárlás értékének 40-50%-a, így 100 pontos vásárlásnál kb. 8000Ft. /szponzorálás= személyes csatlakoztatás/

 

1. hónap: Szponzoráltál 1 embert, A-t, aki szintén 100 pontért vásárolt.
  TE: (200p)                200pont (6%)               960.-Ft                        (össz SV: 16.000.-Ft)
1.szint: A                    100pont (6%)               480.-Ft                                                 

összjutalék:                      480.-Ft

 

2. hónap: Szponzoráltál 1 embert, B-t, és A is szponzorált 1 embert, így már 4-en vagytok. A TE csoport pontod: az előző havi 200p-hoz hozzáadódik az ehavi  400p azaz már 600pont.   
TE: (600p)                 9%         400p                            2.880.-Ft                    (össz SV: 32.000.-Ft)
1. A: (300p)              9%          200p                -1.440.-Ft
2. B: (100p)              6%          100p                   -480.-Ft                                      

         összjutalék:                       960.-Ft


3. hónap:
Szponzoráltál egy újabb embert C-t, B is szponzorált egy újabb embert és A-nak is már 4 fős a csapata, összesen tehát 3 direkted van és 8 fős a csapatod.
TE: (1.400p)           12%           800p                  7.680.-Ft                    64.000.-Ft
1. A: (700p)              9%           400p                 -2.880.-Ft         

2. B: (300p)               9%          200p                 -1.440.-Ft
3. C: (100p)               6%          100p                    -480.-Ft                                      

        összjutalék:                  2.880.-Ft

4. hónap: Szponzoráltál egy újabb embert: D-t és a csapatodban mindenki egy újabb embert hozott a saját csapatába, így már 4 direkted van és 16 fős a csapatod.
TE: (3000p)                15%      1.600p                  19.200.-Ft                   128.000.-Ft
 1. A: (1500p)            12%          800p                   -7.680.-Ft      

2. B: (700p)                 9%          400p                   -2.880.-Ft
 3. C: (300p)                 9%          200p                   -1.440.-Ft      

4. D: (100p)                 6%          100p                      -480.-Ft                                                          

                                                                                       összjutalék:                 6.720.-Ft                                                            

5.hónap: Szponzoráltál egy újabb embert: E-t, és a csapatodban mindenki egy újabb embert hozott a saját csapatába, így már 5 direkted van és 32 fős a csapatod. Az előző havi 3000 pontos szintedhez hozzáadódik a 3200pontos havi fogyasztás és így az össz pontjaid száma meghaladta a 4500 pontot és emellett megvan a havi 100p saját- és a 200p csoportfogyasztás, ezért QSA szintet értél el és a jutalékszinted így már 25%!
TE: (6.200p)         25%             3.200p                    64.000.-Ft      (össz. SV: 256.000.-Ft)
1. A: (3100p)       15%              1.600p                  -19.200.-Ft     

2. B: (1500p)        12%                800p                     -7.680.-Ft
3. C: (700p)            9%                400p                      -2.880.-Ft    

4. D: (300p)            9%                200p                      -1.440.-Ft
5. E: (100p)             6%               100p                          -480.-Ft                                               

összjutalék:               35.200.-Ft

6.hónap: a csapatodban mindenki szponzorál 1 újabb embert. Így már 6 direkted van és a csapatod összlétszáma 64 fő. A-nak 32 fős csapata van és szintén elérte a QSA szintet, ezért a Te jutalék-szinted már 27%! (PGSV: 3200p, PGPV: 256.000.-Ft)
TE: (QSA)        27%          6.400p                 138.240.-Ft     (össz SV: 512.000.-Ft)
1. A: (QSA)     25%          3.200p                  -64.000.-Ft   

2. B: (3100p) 15%           1.600p                  -19.200.-Ft
3. C: (1500p) 12%              800p                    -7.680.-Ft   

4. D: (700p)     9%              400p                    -2.880.-Ft
5. E: (300p)      9%              200p                    -1.440.-Ft   

6. F: (100p)      6%              100p                       -480.-Ft

Fejlesztési bónusz A forg. Után (5%, 1 fő, 3200p) +12.800.-Ft                                          

 összjutalék:               55.360.-Ft


7. hónap:
a csapatodban mindenki szponzorál 1 újabb embert. Így már 7 direkted van és a csapatod létszáma elérte a 128 főt. A mellett már B is elérte a QSA szintet, ezért a Te jutalék-szinted már 29%! A-nak az első csapattársa szintén elérte a QSA szintet, (3200 ponttal)
8. hónap: ebben a hónapban már 3 direkted elérte a QSA szintet, ezért a Te minősítésed: Star Ruby (SR)! Mindhárman elérték a 6000 összpontot, ezért jár neked a 41.400Ft-os készpénzes ösztönző is. A 2. szinten 3 QSA van (A-nak 2fő és B-nek 1fő), a 3. szinten pedig 1 fő (A). Már 8 direkt van a csapatodban, melynek összlétszáma 256 fő!
9. hónap: Ebben a hónapban a csapatod létszáma 512 fő, már 9 direkted van és az első 4 direkted elérte a QSA minősítést, ezért a jutalék-szinted már 33%.
10. hónap: Ebben a hónapban a csapatod létszáma 1024 fő, már 10 direkted van és az első 5 direkted elérte a QSA minősítést, ezért a jutalék-szinted már 35%.
11. hónap: Ebben a hónapban a csapatod létszáma 2048 fő, már 11 direkted van és az első 6 direkted elérte a QSA minősítést, ezért a jutalék-szinted már 37% és elérted a Gyémánt minősítést (SD)!
12. hónap: Ebben a hónapban a csapatod létszáma 4096 fő, már 12 direkted van és az első 7 direkted elérte a QSA minősítést, az első direkted elérte az SD szintet, ezért a jutalék-szinted már 37% és elérted az Executive Star Diamond minősítést (ESD)!

 

 

NE GYORSAN AKARJ MEGGAZDAGODNI, HANEM NAGYON! NE KEMÉNYEN HANEM OKOSAN DOLGOZZ!

 

http://pluszpenzforras.info/

márc

15


Hogyan tudsz rendelni és vásárolni DXN termékeket?

 1. Látogass el a honlapunkon a termékekhez, itt találsz egy webshop oldalt.
 2. Nézd végig a termékeket, és válaszd ki, hogy melyiket szeretnéd megrendelni.
 3. Majd kattints a Kosárba tesz gombra.
 4. Állítsd be, hogy hány darabot szeretnél vásárolni! Ha 1 darabnál többet, írd át a számot a kívánt mennyiségre majd nyomd meg a Módosít gombot.
 5. A kosár tartalma mindig felül jelenik meg, ezért ahhoz, hogy tovább folytasd a vásárlást, csak lefelé kell görgetned az oldalt.
 6. Ha minden terméket kiválasztottál kattints a Megrendelem gombra.
 7. Ha idáig eljutottál, ideje eldöntened, hogy milyen áron szeretnél vásárolni? Ha neked megfelel a kiskereskedelmi ár, akkor egyszerűen a megrendeléskor add meg a fizetés módját és hogy milyen módon akarod átvenni vagy megkapni és fejezd be a rendelésed. Ha élni akarsz a kb 25%-os törzsvásárlói kedvezménnyel akkor olvasd el a továbbiakat is.

Kedvezmények:
 • Ha megrendeléseddel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöd, akkor jogosult vagy a törzsvásárlói árra. A tagsági regisztráció díja egyszeri 5.000 Ft.Csupán egy terméket kell évente megvásárolnod ahhoz, hogy bent maradhass a rendszerben és nagykereskedelmi áron vásárolhass! Regisztrálnod akkor érdemes, ha hosszú távon akarod vásárolni a termékeket és ezért élni akarsz az alacsonyabb törzsvásárlói árkedvezménnyel vagy ha élni szeretnél az üzletépítés marketing tervében szereplő piacszervezési és reklámtevékenységi jutalékkal, jövedelemmel!
 • Ha még várnál ezzel, akkor is érdemes feliratkozni a hírlevélre (a  beugró feliratkozó ablakba még az első megnyitáskor!), mert  a feliratkozás után kapott elektronikus bónnal, egyszeri 1000 Ft kedvezményt kapsz vásárlásod értékéből, melyet a fogyasztói árból vonnak le.
 • Fontos figyelmeztetés: ez a kedvezmény, csak a Budapesti központi irodában, vagy a GLS futárszolgálattal történő kiszállítás esetén érvényesíthető, a helyi Service Centerekben történő termék átvételkor nem.

Fizetési módok:
 • előreutalással
 • utánvéttel
 • vagy készpénzzel személyesen a helyi Service Centerben.

Szállítási módok:

Személyesen átvehető:
Budapesten - Keleti pályaudvar közelében a Rákóczi út 73 szám alatt oldalt a kis utcában.
Továbbá a helyi Service Centerekben:  Debrecen, Eger, Fót, Hajdúböszörmény, Miskolc, Nyíregyháza, Sopron,  Szombathely, Zalaegerszeg
A pontos címről, és nyitvatartásról a webáruházban történő megrendelést követően kapsz visszaigazoló e-mailt.

Budapesten személyesen tőlem is átvehető. :-)
GLS-sel történő kiszállítás esetén:

Szállítási díjak az említett értékhatár alatti megrendeléseknél :

0 - 5 kg-ig bruttó 1.000 Ft

5 - 10 kg-ig bruttó 1.200 Ft

10 - 20 kg-ig bruttó 1.500 Ft

20 - 40 kg-ig bruttó 1.900 Ft

 

 

Előre utalással fizetett megrendelések esetén 30.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj.
A 12:00 óráig bankszámlánkon jóváírt összegű megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

Utánvéttel megrendelt termékek esetén 40.000 Ft értékű megrendelés felett nincs szállítási díj.
A 12:00 óráig leadott megrendeléseket még aznap teljesítjük, és a GLS futárszolgálat a következő munkanap leszállítja.

A fenti kedvezményes lehetőség csomagonként értendő, egy csomagban több személy megrendelése is leadható, ez esetben az együttes megrendelésnek kell elérnie a fenti értékhatárokat.

A megrendelésről ha sikeres volt a helyesen megadott e-mail címedre értesítést kapsz!
Ha ez nem történik meg próbáld újra vagy hívj fel és segítek:Nagy Gábor 06709359300

 

márc

1

DXN Siker képzés - Mi az MLM?

2013.03.01 - péntek

 

Mielőtt a siker képletének betűit elkezdenénk végigvenni , nézzük magának a két szónak a jelentőségét, értelmezését!

 

MLM

MI AZ MLM ÉS MI NEM?

Mit mond a wikipedia: http://hu.wikipedia.org/wiki/Multi-level_marketing

„A multi-level marketing (MLM) vagy network marketing egy értékesítési vállalkozás-forma. A vásárlás-ösztönző marketingformák egy világszerte elterjedt változata. Néhol több szintű értékesítésnek vagy hálózati kereskedelemnek fordítják.

A multilevel marketing-rendszer lényege, hogy az értékesítés a vállalattal alvállalkozói szerződésben lévő értékesítők vagy hálózat építők által történik, személyes fogyasztás, illetve az ismerősök felé történő ajánlás által. Az értékesítést lényegében a független termékforgalmazókból álló, több szintű érdekeltségi viszonyok alapján épülő hálózat végzi, mely a terméket vagy szolgáltatást közvetlenül, direkt módon juttatja el a fogyasztókhoz. / Az internet terjedésével a termék fogyasztóhoz jutásához ma már nincs szükség a halőzátépítőkre, a kiszolgálást a cég végzi, a hálózat építő dolga a cég és a vásárló, csatlakozó közötti kapcsolat létrehozása ajánlás és személyes marketing által! – kiegészítés a cikk szerzőjétől. /

Az MLM alap ötletét az a felismerés adja, hogy egy termék elégedett fogyasztója a terméket feltehetően továbbajánlja, s így ő maga személyesen, közvetlenül részt vesz az értékesítésben.

Ez alapján mint ajánlót az általa „értékesített” termékek után bizonyos javadalmazás illeti meg.

Amennyiben az ő vásárlója a saját vásárlás nyomán a terméket ismételten sikeresen továbbajánlja, s ebből következően újra vásárlás és fogyasztás történik, a tovább-ajánló személyeket jutalék illeti meg, és az eredeti ajánló ebből a jutalékból is jutalék-részesedést kap.

Ily módon egy sikeres, több szintű fogyasztói-értékesítői hálózatot maga alá építő egyén komoly jövedelemre tehet szert. Egy ponton túl, a modern mlm-hálózatok értékesítőnek már nem is kell foglalkoznia termék eladással, mivel a hálózatban lévő fogyasztás jutalékaiból is komoly jövedelemre tesz szert.”

 

Sokan és sokféle indokkal csatlakoznak egy MLM céghez. Ezek között van helyes indok és van olyan ami már előre jelzi, hogy nem teljesen tiszta az attitűd és a motiváció  ezért eleve kudarcra van ítélve a szándék! Mivel egyre nagyobb a gazdasági válság, egyre több az elbocsátás az eddig stabilnak hitt munkahelyekről is és egyre bizonytalanabb a nyugdíj jövője ezért természetes, hogy az emberek egyre nyitottabbak a különböző gyors meggazdagodást ígérő lehetőségekre amikből az emailek terjedésével egyre több kerül nap mint nap a virtuális postaládánkba!

Még ma csatlakozz, le ne maradj felhívások sugározzák felénk a biztos meggazdagodás még ki nem taposott útjait! Sokszor ingyen , minden befektetés, elkötelezettség és elvárt munka és teljesítmény nélkül. Nem csoda hogy tömegesen csatlakoznak emberek az ilyen „könnyű pénzt „ ígérő lehetőségekhez  mivel a kisbetűs részt nem keresik meg, és elhiszik, hogy meg lehet gazdagodni ingyen, befektetett pénz idő és energia nélkül! A cégek forgalmát és a jutalékok nagyságát bemutató táblázatokban azonban ezeket a cégeket sose találjuk meg , ott mindig a korrekt és gyakran teljes embert kívánó hagyományos MLM cégek vannak akik évtizedek óta tisztességes marketing munkával, dolgos fogyasztói csoportok szervezésével érnek el óriási eredményeket!

 

A másik sokkal veszélyesebb oldal, mikor a meggazdagodás ígérete, komoly anyagi befektetésekhez társul! Míg az előzőnél az ingyenes csatlakozók csak a reményt bukják el, és csalódnak egy eleve életképtelen rendszerben, addig a pilótajáték piramisjáték jellegű üzletekben komoly összegeket lehet elbukni, s hamar megtelik a spájz eladatlan esetleg eladhatatlan termékekkel! Valóban vannak meggazdagodások a rendszer tetején, de ez annak köszönhető, hogy nagy összegű beléptető csomagokkal dolgoznak, amiből nagy összegeket lehet fent elosztani. A rendszerben a pénz nem a stabil fogyasztásból származik, hanem az új belépőkre van kihegyezve! Ha már az induláskor arról van szó, hogy milyen pozíciót a legérdemesebb megvenni, és minden arra irányul, hogy a veszteségtől való félelemre vagy a nyereség iránti vágyra alapozva észrevétlenül is a legdrágább csomagot válaszd, akár hitel felhasználásával is , akkor vigyázz és nagyon jól gondold át józanul, mibe is akarsz belépni, mert ha belépsz onnantól kezdve, már nem akarod elveszíteni a pénzed és te is arra vagy „kényszerítve”, hogy bárnilyen eszközzel is de rávegyél embereket, hogy hozzád hasonlóan cselekedjenek! „Jól” ki van találva a rendszer és nagyon nehéz belőle kilépni veszteség nélkül!

Ezért tisztáznunk kell itt a legelején hogy mi is az MLM és mi nem!

 

MI NEM!!

- Nem szerencsejáték! – a bevétel tervezhető és nem véletlenszerű . A szerencse természetesen segítheti a munkát de ahhoz hogy a sültgalamb az ölünkbe hulljon legalábbis arra kell járni ahol az hullani szokott! Minél többet dolgozol annál nagyobb esélyed van hogy szerencsés légy! Sokan úgy gondolják a regisztráció hasonló egy lottó szelvény megvásárlásához, és ha belépsz egy MLM-be akkor ebből csak meggazdagodni lehet!

 

- Nem piramisjáték! – A pénz a jutalék nem emberek beszervezéséből származik, hanem  kizárólag termék forgalmazásból ! Mindenki a saját piramisának a tetején van de ez a helyzet csak virtuális, mind pozícióban mind keresetben bárki magasabbra kerülhet mint a hálózat felette levő tagjai!  Bizonyos értelemben inkább hasonlít egy olyan fordított piramisra, ahol a piramis hegyére nehezedik az egész építmény! Aki pénzt akar ugyanis keresni az MLM-ből az nem az embereket használja fel a üzlete építésére, hanem az üzletet használja emberek építésére! Vagyis az emberek nem azért vannak „alattam”, hogy meggazdagodjak rajtuk, hanem felvállalom a szponzorálás terhét, a gondjaikat, kérdéseiket, problémáikat és minél több embernek segítek, hogy meggazdagodjon annál gazdagabb leszek én is! A vezetőkre nehezedik az egész rendszer terhe, és így jobban megérthető, elfogadhatóbb, hogy miért is milyen alapon részesedik az ő munkájuk, forgalmuk gyümölcséből!

 

- Nem gyors meggazdagodási lehetőség! A tisztességes és stabil MLM soha nem egyik napról a másikra ígér magas jövedelmet, hanem hosszú kitartó és aktív munka gyümölcseként! A gyors meggazdagodást ígérő csoportok általában óriási kezdőcsomagokkal szervezkednek, amiből tényleg gyorsabb és nagyobb a visszaosztás, de sokkal több az MLM sérült és megkeseredett ember az ilyen helyeken ! Meggazdagodni mindenki gyorsan akar, de ez egy szakma , és rutin tapasztalat, gyakorlat nélkül senki se viheti sokra! Legalább egy egyetemnyi időt 4-6 évet érdemes betervezni, s még így is előnyben lehetsz egy egyetemmel szemben, mert ott 6 év után indulsz, itt meg ha egy kicsit is ügyes és aktív vagy 6 évig, akkor talán már be is fejezheted a tanulást a gyakorlatot egy passzív jövedelem termelő üzlet felépítésével! Vannak MLM rakéták, akiknek ennél hamarabb is ment, de ha megpiszkálod a dolgot könnyen kiderülhet, hogy abban az MLM cégben elért gyors siker mögött lehetséges, hogy már egy vagy több másik cégben eltöltött évtizedes tapasztalat is ott volt, az őt mindenhova követő nagy hálózatokat nem is említve! Szóval a 6 év szerintem a realitás!

 

- Nem majd mások dolgoznak alattam rendszer!

Bár a szponzoroknak érdeke a tagok személyes sikere, de senki se fog más helyett dolgozni ! A legtöbb MLM rendszer marketingterve egyértelműen azokat jutalmazza meg akik a valós munkát végzik, s nem lehet nagy pénzeket keresni csupán azzal hogy beregisztráltál és találtál egy két embert akik aktívan dolgoznak alattad! A bináris és mátrix rendszereknél a legnagyobb a kísértés erre, hisz ott a szponzor frontja korlátozva van így mindig van úgy nevezett túlcsordulás, vagyis a szponzor az emberei alá építkezik! Az ilyen rendszerekben könnyen esnek abba a hibába a tagok, hogy maguk helyett a szponzort hibáztatják, ha nem épül alattuk a hálózat –„hiszen azt ígérték nekem csak 2 embert kell hozni, s utána minden megy magától!”

 

- Nem ingyenes karitatív szolgáltatás! Nem segélyosztóhely! Bár mindannyian tisztában vagyunk az emberi nyomorúságokkal, nehéz helyzetekkel de egy MLM vállalkozás se vállalhatja fel az összes ember anyagi problémájának megoldását! Az MLM mindenhol vállalkozás formában működik és nem ingyenesen karitatív módon végzi a munkáját, csak az elvégzett valós teljesítmény alapján fizet jutalékot. Ami viszont igaz ,hogy sokan indultak mérhetetlenül hátrányos helyzetből , szegénységből és ma már gazdag sikeres emberek, de ezt mindegyikük a kitartó sikerbe vetett hitüknek és az érte meghozott áldozatoknak köszönhetik, s nem annak, hogy valaki jótékonyságból, irgalomból felépített alattuk egy nagy hálózatot!

 

- Nem befektetés nélküli vállalkozás!

Az MLM a másolódás üzlete, ezért gondolom mindenki számára logikus hogy ha nincs befektetés, termékforgalom akkor nincs a jutalékfizetésre szolgáló alap se! A befektetés nélküli ingyenes csatlakozással terjeszkedő MLM vonzó lehet mindenkinek de ha a jutalékszámlákat nézzük a nullából ott is csak nulla származik!

 

- Nem termékek eladása, házalás! Az MLM végül nem termékek eladása, mivel mi nem eladjuk a termékeket, azokkal házalva hanem csupán a termékek reklámozása és népszerűsítése a dolgunk,  míg a kiszolgálást minden esetben a cég végzi!

 

MI IGEN!!

- A legigazságosabb vállalkozási rendszer!

- A legokosabb befektetése az időnknek   és pénzünknek!

- A hatástöbbszörözés legjobb eszköze!

- Az egyetlen lehetőség amivel bárki  elindulhat az üzleti életben esélyesen!

- A legjobb módja a személyiségünk  fejlesztésének a Jobb emberré válásnak!

- Képzési rendszer amely az élet minden  területén segíthet a sikerességben!

Ha ezek után is úgy gondolod hogy jól döntöttél és MLM hálózat építésével akarod megalapozni a jövődet akkor rátérhetünk a második szóra ami a siker képletében szerepel, vagyis a HIT-re!

febr

27

DXN - Siker képlet 1

2013.02.27 - szerda

A sikerhez vezető út az MLM-ben sem fenékig tejfel!  Valóban sok munkát kell belefektetni, és igaz az az állítás, hogy minél több embernek mutatod meg az üzletedet, a termékeket, a nagy számok törvénye alapján, annál nagyobb esélyed van a sikerre, annál többen fognak csatlakozni! Ennek van igazság tartalma, hogy én mégis a munkát a képletben az utolsó helyre tettem, annak nyomos oka van!

 

Ha az MLM olyan könnyedén biztosítana  milliós jövedelmeket  mindenkinek aki belekezd, akkor félő, hogy kiürülnének a munka helyek és senki se adná el az idejét fillérekért a munka adójának!

Ha befektetés, áldozatok, tanulás, kitartás stb nélkül kíván valaki ilyen módon meggazdagodni, az általában rossz helyen jár.

Azért mondom, hogy általában mert azért persze vannak kivételek , hisz vannak olyan marketing tervek ahol ha az ember szerencsés és véletlenül beléptet egy-két olyan embert akik megtáltosodnak és hatalmas üzleteket építenek fel, vagy már esetleg kész több ezres hálózatokat hoznak át alá, akkor előfordulhat, hogy valaki ezek nélkül is egy viszonylag szép passzív jövedelmet építsen ki, de ez ritka mint a fehér holló! Ezért sokkal eredményre vezetőbb ha az ember a tanulás útját választja, és persze ha beesik egy két ilyen „táltos-ász” csatlakozó annak csak örülhet és nem kell szégyellnie. Mivel az MLM motorja a másolódás, ezért, mint a szóban is látod, azt, hogy valaki beessen ilyen módon a hálózatodba nem lehet előre tervezni, így tanítani vagy másolni sem! Ezért ha csak erre vár vagy épít valaki, akkor homokra épít, hisz a táltos bármikor tovább állhat és viheti magával a tömeget és akkor lenullázódik a jutalékunk! A stabil beléptetési módszerek, új fogyasztok és üzlet építők keresése és felnevelése viszont tanítható és másolható és ez jelenti az alapját annak, hogy egyszer ha úgy akarod, akár fiatalon is visszavonulj és az üzlet akkor is pörögjön tovább!

 

/ Ismerünk ma Magyarországon is ilyen MLM „vezetőket” akiket már nem az első hálózat élén látunk, és bár amíg a cégüknél voltak mindig azt favorizálták, miután „találtak egy másikat, egy jobbat”, akkor már azért kardoskodtak, hogy nem „EGY CÉGBE” kell szerelmesnek lenni, hanem az MLM vállalkozás és élet formába! Szóval, jó ha jönnek ilyenek a hálózatodba, de ne rájuk építsd a stabilitásodat! /

E rövid kitérő után térjünk a lényegre!

 

Az MLM egy szakma amit meg kell tanulni, nem elég hozzá a lelkesedés!

Gondolom te se feküdnél be a műtőbe a kés alá, ha aki műt nagyon lelkes de még csak most kezd ismerkedni az ember felépítésével! De sokan szerintem még a fog orvoshoz se mennének oda így vagy az autójukat se adnák egy kezdő szerelő kezébe?!

 

Mégis a legtöbb MLM hálózat erre a mintára épül és indítja el a csatlakozókat!

Mintha az értékesítés, a marketing, az online marketing, a kommunikáció, kapcsolat építés, tárgyalás levezetés, üzletkötés, üzletépítés, menedzselés és reklám nem mind mind egy külön szakma lenne, amit mások akár több évig is tanulnak drága tanfolyamokon vagy költséges főiskolákon, egyetemeken!

A friss csatlakozók azonnal a harc mezőre kerülnek, s ha nem több éves értékesítői vagy marketing területről jönnek akkor bizony gyorsan begyűjtik az első nemeket elutasításokat sőt a környezetük szimpátiáját is könnyen elveszthetik, barátságok mehetnek tönkre ezáltal!

 

Ennek is köszönhető az a sokak által az „MLM fejéhez vágott közbeszéd” miszerint az MLM cégeknél csak egy minimális réteg, 2-5% akik értékelhető, magas összegeket keresnek, a többiek jutaléka elenyésző, sokszor az is elmegy a termékekre, amiket a jogosultsághoz, meg kell vagy megszoktak venni.

Lehet, hogy túlzás amit mondok, vagy érzek, senki se vegye magára vagy általánosítson, de sokszor úgy látom, hogy a nagy MLM sztárok számára maga az ember nem számít, nem állnak le „átlagemberekkel”  foglalkozni, csak addig amíg a név listájukat kiszedik, bízva abban, hogy rajtuk keresztül megtalálják azt a pár ÁSZT akire igazán szükségük van! Ezért talán őket nem is zavarja annyira, ha ezek a bizonyos átlagemberek nem lesznek sikeresek, nem fordítanak időt a képzésükbe, a személyiségük fejlesztésébe, s nem hagynak túl sok időt arra, hogy beletanuljanak a szakmába, szinte azonnal kezdődik a MUNKA!

Hívd fel, hívd el, szervezd be, vedd rá, mutasd meg neki, mond el mindenkinek aki 1 méteres körzetedbe kerül....stb! És az elefántok elindulnak a porcelán boltba!

 

Az ilyen vezetők az embereket használják csak az üzletük építésére, pedig fordítva lenne a helyes és célravezetőbb, vagyis az üzletet használni az emberek építésére! Mert hosszú távon én úgy gondolom, hogy a stabil, passzív jövedelem termelő vállalkozás alapja az elégedett és sikeres emberek tömege és az olyan fogyasztóké akik akkor is megvennék a termékeket ha nem fűződik hozzá üzleti érdekük, az nem a jutalék felvétel feltétele csupán!

Tehát a MUNKA nálam ezért került az utolsó helyre. Nálam nem ez az alap, sokkal inkább a felépítmény teteje, koronája! Ahogy mondta valaki nagy ember: Ha sokat dolgozol a munkádban akkor megélhetsz talán belőle, de ha sokat dolgozol magadon, akkor milliomos szabad ember leszel!

Ahhoz, hogy a munkád ne bukások sorozata legyen, hanem bármi amibe belekezdesz sikeres legyen és eredményeket érj el a saját magad, ne csak a szponzoraid számára fontos, hogy a siker képletét az elejétől kezd és valósítsd meg az életedben, az üzletedben!

 

Siker=  HIT X MLM

Ahol a  H = Hit, hitelesség, helyes önbecslés, helyes hozzáállás, hozzáadott érték, humor.

               I = Ima – alázat, Igényesség,  Itélkezés nélkül,  Irigység nélkül, Illúziók

              T = Taníthatóság Tanító készség Törvények ismerete és alkalmazása Türelem Tisztesség

              M = Motiváció, Megbízhatóság

              L = Lelkesedés Lendület Látás Lelkiismeretesség Lojalitás Leleményesség

              M = A MUNKA  Marketing Munka etika  Másolódás

 

Nagy Gábor