A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

14

 

 

10 évvel ezelött, amikor a DXN-hez csatlakoztam, úgy gondoltam ez lesz a legjobb név a kávés weboldalamnak, webáruházamnak, hogy wellnesskavehaz.hu. Gondoltam lesz egy online kávés webáruházam egy olyan online wellnesskávéház. 

Az elmúlt 10 évben találtam néhány embert, akik az egészségük kmellett az anyagi életük is rendbe akarták tenni, és üzletileg is foglalkoztak a DXN lehetőséggel. Aztán ők is találtak ilyen embereket, majd azok is. Így terjedt az üzlet és a termékek jó hire szerte a világban, hisz ez az üzleti lehetőség nincs határokhoz kötve. 

Ma már 120 országból van több mint 24000 tag a fogyasztói hálózatomban, és ez a szám havonta kb. 400 fővel bővűl. 

Azt szokták mondani, hogy amire az ember a legtöbbet gondol, az meg is fog valósulni. Sohase gondoltam, hogy kilépek az online világból, és fizikálisan is létrehozunk egy Wellness Kávéházat. De mégis így történt, mert a lehetőség csak elénk állt, és nem tudtunk nemet mondani neki.


Murau legszebb kávéháza gazdát keresett, és mi bevállaltuk. 

Bár sajnos tény, hogy az itteni emberek ereiben is sőr folyik és az egészség számukra egyáltalán nem szempont, de mi belekezdtünk ebbe az úttörő munkába. 

Szeretnénk ha minél több wellness kávéház nyilna a világon, mert hiszem hogy a mi DXN kávénk a legjobb és legfinomabb kávé, és érdemes rá váltani, ha az ember tenni akar az egészségéért de a kávé szerelméről se akar lemondani. 


Ha szeretnél pár napot eltölteni egy festői környezetben, ahol még igazi gróf úr lakik a kastélyban, akkor látogass el hozzánk a Jázmin panzióba.  https://murau-kreischberg-szallas.info 


A Jázmin kávéház weboldala: https://wellnesskaffeehaus.com


 

aug

8

 

Ha bármelyik dia rólad szól akkor részletes információkat ezen a weboldalon illetve a 2 videóban találsz:  http://pluszpenzforras.info/
Az MLM-ről őszintén, tények és józan érvek mentén:


 

Az emberek többsége odafigyel az autójára, hogy mindig a legjobb, a belevaló és megfelelő üzemanyagot, olajozást kapja, és karbantartatja, mert a javítás mindig többe kerül!
Az emberek többsége, ha vesz valami értékes műszaki tárgyat, elolvassa, hogy működik, és hogy lehet az élettartamát legtovább kitolni!
Ha azt akarjuk, hogy a fotógép ne merüljön le, pár kép után, a legjobb elemet vesszük bele!
Ha fontos a kutyánk, cicánk akkor odafigyelünk, hogy mennyi vitamin és tápanyag van az ételükben!
Az emberek többsége nem tudatosan éli az életét:
Akkor, azt, és úgy eszik ahogy épp kívánja, megteheti, vagy amire ideje van!
Akkor iszik, amikor szomjas, s akkor se tiszta vizet!
Úgy él, mintha mindent megtehetne, bármit megengedhetne magának és az egészség alanyi jogon járna neki!
Nem foglalkozik az egészségével, a testével, a lelkével, az életmódjával, a stresszel, a teste igényeivel!

MINDADDIG, AMÍG BE NEM JÖN A BAJ, ÉS NEM KAP KEZÉBE EGY LESÚJTÓ DIAGNÓZIST!
ÉS AKKOR FELTESZI A KESERŰ KÉRDÉST: MIÉRT PONT ÉN?


Ez a videó azért készült, hogy arra bátorítson, igenis van befolyásunk a jövőnkre, az egészségünkre és 85%-ban legalább mi dönthetünk az egészségünkről azáltal hogy változtatunk a táplálkozásunkon, életmódunkon és gondolkodásunkon! 
Azonban:
A bemutatóban elhangzó gondolatok, tanácsok és javaslatok, nem helyettesíthetik az orvossal való konzultációt! A bemutatott gyógygombák, és gyógynövények nem gyógyszerek, nem gyógyhatású készítmények, hanem élelmiszerek, amelyek magas tápanyag és vitamintartalmuknak köszönhetően, segítik a test öngyógyító képességeit! 
Fogyasztásuk nem helyettesíti az egészséges életmódot, a gyógyszereket és az orvosi kezelést!
Az elhangzó gondolatok és javaslatok célja, hogy mindenkit felbátorítson arra, hogy tudatosan tegyen meg mindent, amit csak megtehet,egy hosszabb egészségesebb élet érdekében!    

 

aug

7

 

A DXN direkt értékesítéssel foglalkozó cég, vagyis termékeit nem kiskereskedelmi hálózatokon keresztül értékesíti, hanem olyan fogyasztókon keresztül, akik törzsvásárlói a cégnek, és akik megmutatják másoknak a termékeket, elmondják jó terméktapasztalataikat, és megmutatják, hogy tudnak ők is olcsóbban, törzsvásárlói áron vásárolni. A tagok az ingyenesen kapott webáruházuk segítségével online, vagy a cég Budapesti irodájában személyesen tudnak új tagokat beléptetni.
A kapott weboldalakkal tudják tájékoztatni ismerőseiket, és tudják népszerűsíteni a termékeket.
Aki vásárolni akar, az a weboldalon tud  regisztrálni vagy kiskereskedelmi áron vásárolni.


1.       Kiskereskedelmi vásárlás:

Akik nem akarnak regisztrálni valami oknál fogva, és nem akarnak semmilyen kedvezményt igénybe venni azok számára kiskereskedelmi áron szolgál ki a webáruház: Kattints ide!  http://wellnesskavehaz.hu/termekek

 

2.       Ingyenes regisztráció:

Ha valaki szeretne élni a tagsággal járó törzsvásárlói kedvezménnyel, de nem akar - eleinte legalábbis nem - élni az üzletépítés, a másoknak ajánlás jutalékából, azok ingyenesen csatlakozhatnak a céghez a nemzetközi oldalon.

Itt: http://bit.ly/dxningyenregisztracio  

 

Ezzel Nagy Gábor DD gyémánt hálózatában Bakó Edit strukturájába kerül, és a magyarországi legerősebb online szponzorvonalba kerül, ahol minden szponzor a cég eszközein túl, még plusz online eszközöket is dolgozott ki a csapat támogatására!

 

Ebben az esetben kapnak egy 8-assal kezdődő ID számot amivel már a honlapon szereplő kb. 25%-al alacsonyabb törzsvásárlói áron vásárolhatnak, a http://wellnesskavehaz.hu/termekek weboldalon, a TERMÉKEK menüpont alatti webáruházban, fizetéskor a weboldalon kipipálva a középső kockát - jelezve, hogy már törzsvásárlók - és beírva a kapott 8-assal kezdődő ID számukat! Ebben az esetben is léptethetnek be új fogyasztókat, de utánuk üzletépítési jutalékot nem kapnak. Mindaddig amíg nem aktiválják üzletileg a regisztrációjukat!

 

Ennek több módja van:

 

1.       Bármikor amikor úgy gondolja valaki, hogy részesedni szeretne a saját vagy az általa behozott fogyasztók vásárlása után jutalékból, akkor egyszeri 5000Ft regisztrációs díjjal aktiválhatja üzletépítői státuszát. Ezt nem kell megújitani évente, csupán évente legalább egy terméket kell vásárolni, hogy aktív maradjon!


2.       Az ingyenes regisztráció után 14 napig, - akkor is ha már közben vásárolt - aktiválhatja a regisztrációt DSP csomag vásárlásával. Ebben az esetben a cég elengedi az 5000Ft regisztrációs költséget. A DSP csomag csak regisztrációkor vehető meg, és óriási kedvezményeket ad. A csomag értékének 110-130-150%-át a cég felírja egy virtuális számlára, és a következő 4 évben ez az összeg elkölthető, 10%-onként levásárolható a későbbi vásárlások alkalmával.

 

3.       Magyarországon nem annyira használják, de IOC csomag vásárlásával is aktíválható a státusz. Ebben az esetben 60000Ft-ért kell vásárolni termékeket, amiket a DSP csomaggal ellentétben mi rakhatunk össze. Vásárláskor jelezni kell a cégnek, hogy ez IOC regisztráció lesz, mert így nem lesz 5000Ft díj és bekerül az IOC rendszerbe, ami egy kiegészítő marketingterv, sok előnnyel, és lehetőséggel. Segítségével akár 12 mélység alatti tagok csatlakozásából is kaphatunk pénzt, anélkül, hogy havi elvárást kéne teljesítenünk. Érdemes ránézni, bár jobb a DSP, de ennek is vannak előnyei vele szemben.
Ez a regisztrációs link az ingyenes csatlakozáshoz:

https://eworld.dxn2u.com/index.php?r=account/register&mc=380000424dlang=hu


Mint a videóban is elhangzik, ezzel az ingyenes regisztrációval nem lehet üzletet építeni, nem ad jutalékjogosultságot. Azoknak jó, akik "csak" törzsvásárlók akarnak lenni és olcsóbban vásárolni a DXN cégtől. Természetesen a regisztrációkor kapott számmal, azonnal lehet már új tagokat is regisztrálni magunk alá. / a linkben a 380000424 számot kell kicserélni a kapott saját ID számra / Ennek igazából csak a meg nem nyílt piacokon van értelme, mint elő regisztrációnak. Ilyen volt a török piac is ahol felépült ilyen ingyenes regisztrációkból egy több ezres hálózat, s mikor végre megnyílt a cég Törökországban is, akkor a sok nulla pontos regisztráció, vásárlásokkal aktívvá vált!

 

3.       Üzletépítői regisztráció már az elején:

Aki természetesen már az elején tudja, hogy üzletet akar építeni, az a hivatalos regisztrációt is választhatja. Az jóval egyszerűbb - és akkor azonnal a regisztrációkor beteheti a kosárba a DSP csomagot, amit ingyenesen kiszállítanak, és amiben törölve van az 5000Ft regisztrációs díj!

http://wellnesskavehaz.hu/member_registration_private

 

A normál regisztráció tehát itt végezhető el: 

 

 Ebben az esetben a szponzor beállíthatja, hogy bár ő a szponzor, de a rendszer ki alá rakja az új tagot, Nálam jelen esetben ez Bako Edit.

 

A helyesen kitöltött űrlap végén ki kell pipálni a 4 kockát. Majd elküldeni a regisztrációt, amiről emailt kap Ön is meg az oldal tulajdonosa is.

Ezután tovább kell menni a webáruház részbe, http://wellnesskavehaz.hu/termekek ahol be lehet rakni a vásárolni kívánt termékeket, esetleg a DSP csomagot a kosárba. Ha eléri a kívánt értéket akkor kiírja, hogy a szállítás ingyenes lesz, DSP -nél ez automatikusan az.

 

Be kell feltétlenül jelölni az első kockát, ami ezt írja:

Megrendelésemmel egyidejűleg a Tagsági Szerződést is elküldöm, így jogosult vagyok a törzsvásárlói árra. A tagsági regisztráció díja 5.000 Ft, amit a jelen termékrendeléssel együtt megrendelek. (A tagsági regisztráció díja tartalmazza a bemutató mappát is.)

 

DSP csatlakozás, vagy a sima KÉT ÜZLETI CSOMAG esetén is ez törlődik, mivel ezeknél a cég elengedi ezt a díjat.

Ki kell választani a fizetési módot, a szállítás helyét módját és elküldeni. Ezzel el is indítottuk a regisztrációs vásárlást, ami általában 2 napon belül megérkezik a megjelölt helyre, illetve személyesen is átvehető a Bp. Teréz krt 8 szám alatti irodában, ha ezt jelölte be átvételi módnak!


Ha megérkezik a pénz a céghez, vagy előreutalással vagy az utánvétellel akkor kerül fel az intranetbe a neve, és kap intranet, webiroda hozzáférést, és rendelhet honlapot és használhatja a 100 ezernél is többet érő online eszköztárat.

aug

1

Egyszer nagy árvíz volt egy faluban, mindenkinek sikerült elmenekülnie, csak a papnak nem. Felmászott a templomtorony tetejére, és ott így imádkozott: - Kérlek Istenem, ments meg a vízbefulladástól !

Majd nagy hittel várta a választ. Nemsokára arra jött egy csónak, odament hozzá, és mondták neki, hogy szálljon be. Azt válaszolta, hogy nem megy, mert őt Isten fogja megmenteni. Hiába győzködték, hogy nemsokára elmerül a templomtorony is, nem volt hajlandó beszállni.

Nemsokára egy másik csónak vetődött arra, de ő ugyanúgy elküldte őket. Végül egy helikopterrel akarták kimenteni, de azt sem fogadta el, hogy őt majd Isten menti meg. Végül összedőlt a torony és megfulladt.

A mennyben Isten előtt állva megkérdezte:
- Uram, hát imádkoztam hozzád, hittem Benned, és mégis megfulladtam ?! Miért nem segítettél ? - Fiam - szólt Isten - küldtem érted két csónakot, és az utolsó pillanatban még egy helikoptert is, de hát neked semmi sem volt elég jó  ...

 

Sok ember él különböző szükségek közt, rossz egészségi állapotban, szegényen, és szeretne jobban élni! Lehet, hogy várja a segítséget, még imádkozik is, de olyan mintha hiába tenné, semmi válasz!
A fejében ott vannak a korlátok, a saját elképzelések, amit a szüleitől hallott, tanult, amit a média közvetít felé, vagy amit a barátok, a szomszéd véleménye mond! Néha, néha jönnek ilyen "lehetőségek", üzleti ajánlatok, hogyan lehetne plusz pénzhez, passzív jövedelemhez jutni, kitörni a szegénységből, a betegségből, de emberünk engedi elmenni maga mellett. Biztos valami átverés, én nem vagyok ilyen, nekem ez nem működne gondolja, és így sohase hallgat, néz végig egy ilyen bemutatót! Ott volt előtte a lehetőség, "jött a helikopter" de ő más megoldásban gondolkodott!

Valami jól fizető stabil állást akart, vagy nagyobb segélyt az államtól, vagy valami szuper befektetést ahol megsokszorozzák a pénzét, vagy a lottón megnyeri a főnyereményt?! De egyik se jött össze, így az élete keserűen végződik, mert neki semmi se jött össze,  nem volt olyan szerencsés! 

 

Egy másik, már igaz történet szintén arról szól, hogy miért mennek el egyes emberek mindig a nagy lehetőségeik mellett, miért nem szerencsések sose, és mások pedig miért szerencsések mindig?

A szerencse tanulható - teszi fel a kérdést Dr. Wiseman. Richard Wiseman pszichológus egy évtizeddel ezelőtt kezdte vizsgálni a szerencsés embereket. Újságokban, magazinokban adott fel hirdetéseket, melyekben olyan embereket keresett, akik vagy folyamatosan szerencsésnek, vagy állandóan szerencsétlennek tartották magukat. Az évek folyamán 400-an jelentkeztek a kutatásra, a 18-éves egyetemistától kezdve a 84-éves nyugdíjas könyvelőig.

Vegyük például a lehetőségeket. A szerencsés emberek folyamatosan észrevesznek olyan lehetőségeket, amiket a balszerencsések nem.

Wiseman egy kávézóba rendeli alanyait: előbb a szerencsést, aztán a balszerencsést. A kávézó előtt mindkét esetben ott hever egy ötfontos. No, ki veszi észre? A szerencsétlen, gondolnánk, hiszen neki biztos nagyobb szüksége van rá. Ám nem így van: éppen hogy a szerencsés kapja fel a bankjegyet. A szerencsétlen átlép rajta. Ez állítólag az ellazultság hiányával függ össze. Sokan úgy haladnak az utcákon, hogy azon szoronganak, tényleg kikapcsoltak-, bezártak-e mindent, mielőtt kiléptek az ajtón. Ezek a kényszeres jellegű töprengések azok, amelyek leginkább beszűkítik a figyelmet, de az is elég, ha túlzottan koncentrálunk egy feladatra. 

 

Ezt bizonyítandó, a kutató egy másik alkalommal arra kérte kísérleti alanyait, hogy egy újságban számolják meg a képeket. Ostoba feladat, gondolhatták a delikvensek, de számoltak szorgosan, mert erre nevelte őket az iskola: ha feladatot kapnak, végezzék el becsülettel. Az újságban a képek közt volt egy fél oldal nagyságú hirdetés is a következő szöveggel: „Ne számolj tovább, az újságban 49 kép van.” Az emberek nagy része ezt egyszerűen nem vette észre! Számoltak tovább. Majd következett egy újabb hirdetés: „Ne számolj tovább! Ha szólsz a kísérletvezetőnek, hogy észrevetted ezt a mondatot, nyersz 250 fontot.” Döbbenetes, de a legtöbben ezen is átsiklottak. Akik viszont felfigyeltek a nyerési lehetőségre, azok inkább érzelmileg stabil emberek, akik nyugodt és oldott hozzáállásuk miatt jó perifériás figyelemmel rendelkeznek. Úgy gondolom, aki végignézi az oldalt és a videót, feliratkozik a videó hírlevélre, az lehetőséget kap arra, hogy szerencsés legyen, és megtalálja benne az utat, amin ő is elindulhat! Aki meg szerencsétlen, az lehet, hogy nem fogja érteni, hogy lehet ebből pénze!


Úgy gondolom, és tapasztalom is, hogy a SEJT terv működik, sokaknak segített már, hogy egészségesebb, sikeresebb életet kezdjenek, nagyobb jólétben!  Vedd, úgy, hogy ez most lehet a te helikoptered, és jó lenne megragadnod, hogy kiemelkedj a bajból, és kiszabadulj a rossz helyzetedből?! Nem gondolod?


Bemutatkozom! Daxin vagyok!

Lehet, hogy nem ezt vártad, egy ilyen domain cím alatt, de mielött tovább lépnél, hallgass meg! Szerinted a pénzt csak kemény munkával, túlórával, sok befektetéssel, stresszel és komoly hozzáállással lehet megkeresni? Jobban szerettél volna, itt komoly grafikonokat, öltönyös férfiakat és kosztümős hölgyeket látni, akik valami komoly tőzsdei befektetést ajánlanak, vagy esetleg valami pilótajátékba akarnak belehúzni?

Ez az oldal azoknak szól, akik szeretnek élni, nem félnek mások lenni, szeretik az életet játékosan felfogni, nem vesznek mindent halálosan komolyan, mernek vidámak és kreatívak lenni, és nem görcsölnek és aggódnak mindenért! Pozitív embereket keresünk, akik változtatni akarnak a jövőjükön, csak még az eszközt nem találták meg hozzá!

Mi ebben tudunk és akarunk segíteni!

 

Tudnál mit kezdeni havi plusz 50 ezer forinttal? Esetleg havi 500 ezer Ft már egyenesbe hozná a költségvetésed? Tudsz esetleg nagyban gondolkodni és elhiszed, hogy nem is olyan nehéz dolog havi 5 milliót kapni a bankszámládra? És mi lenne , ha ez passzív jövedelem lenne, vagyis ha már nem tudsz, vagy nem akarsz dolgozni, akkor is jönne folyamatosan, sőt a növekedése se állna meg, mivel nincsenek korlátok beépítve!

Fontos számodra az egészség? Mert gondolom nem azért akarsz gazdag lenni, hogy aztán hamar meghalj, és ne tudd élvezni a kiérdemelt, kivivott szabadságot, jólétet?!

A legtöbb embernek azonban választania kell, ezért 40 évig feláldozzák az egészségüket, hogy pénzük legyen, s majd 40 év után fel kell áldozniuk a pénzüket, hogy egészségük legyen! Már ha pénzen visszaszerezhető a lerombolt nem karbantartott egészség!

 

Összeállítottunk neked egy 7 részes videó sorozatot, 7 pár perces gondolatébresztőnek szánt filmet, hogy tájékoztassunk egy olyan lehetőségről, ami nekünk segített, és a világon már több mint 5 millió ember regisztrált be az elmúlt 23 év alatt, ami alatt a cég, a kategóriájában legnagyobb és legjobb cégé nőtte ki magát, és a Direkt értékesítési cégek között a megtisztelő 24. helyet érte el tavaly az egész világot figyelembe véve! Az Ázsiai térségben az elsők között van, és az Európai piac is rohamosan növekedik, sorba nyilnak meg új országok!

 

A siker titka?!

Olyan termékeink vannak, amiket az emberek 85%-a naponta fogyaszt, szeret, és akkor is megvenné, és ennyiért ha azt csak kiskereskedelmi üzletben lehetne kapni, és nem kapcsolódna hozzá üzleti lehetőség is! 

Naponta az emberek állítólag, minimum 3 órát töltenek a TV előtt!  Én csak 7x8 percet kérek tőled, hogy átadjam azokat az információkat, amik segítségével már sok magyar család is elérte a célt: Sikert Egészséget Jólétet! 

 

Nézd meg, és dönts szabadon!  Egy dolog legyen szemed előtt! Mi lenne a nagyobb baj? Ha mégse sikerül ezt az üzletet felépíteni, vagy az, ha meg se próbáltad, pedig lehet, hogy TE is élhettél volna egy minőségileg és anyagilag is szebb és jobb életet, s mindezt a felépített plusz pénzforrást, átadhatnád a gyerekeidnek, majd unokáidnak?

 

 

 

 

Videó hírlevél feliratkozás itt: http://wellnesskavehaz.hu/video

okt

11

 

 

 

A Network Marketing mint értékesítési és vállalkozási forma, nem véletlenül egyre népszerűbb, olyannyira, hogy már komoly egyetemeken is tanítanak róla.Statisztikák bizonyítják, hogy az emberekre legnagyobb hatással a szájreklám van, vagyis egy ismerős, barát terméktapasztalatára, véleményére sokkal jobban hallgatnak az emberek mint egy drága TV reklámra, ahol egy lefizetett sztár, celeb mondja el, hogy állítólag ő attól a terméktől lett olyan amilyen.

 

Mint vállalkozási forma valóban rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos vállalkozásokkal szemben. 
Nézzünk néhány tényt, amely a hagyományos vállalkozásokat jellemzi:

 

Hagyományos vállalkozás:

 

- Bár elvileg bárki indithat  ma vállalkozást  Magyarországon, azért ez nem "próbáljuk ki, hátha bejön"  játék! Az indulás, egy vállalkozás indítása is, már sok költséggel jár, és igenis igényel némi végzettséget, és nem indul egyenlő eséllyel kortól, nemtől, végzettségtől mindenki!  Átgondolt  üzleti terv, stratégia, marketing ismeretek, számitógépes tudás, kommunikációs készség, terhelhetőség, és az elönyös megjelenés is  fontos  előfeltételei a sikernek, a befektethető, kockáta tehető tőkén felül!

 

- Az indulás komoly befektetéssel jár, ami gyakran milliókban mérhető.

 

- A kockázat óriási. Egy rossz választás, termék, helyzetfelmérés csődbe vihet!

 

- A visszatérülés hosszú távú, eleinte minden pénzt vissza kell forgatni!

 

- Az üzlet felfuttatása, fenntartása, rezsi, reklám, alkalmazottak, a közterhek és sorolhatnám még, óriási terheket rónak a vállalkozóra, akkor is amikor még nincs is komoly bevétele.

Egy induló vállalkozásnak magának kell beszereznie minden eszközt, megszerveznie a kiszolgálást esetleges ügyfélszolgálatot és komoly árukészlettel kell rendelkeznie, természetesen olyan dolgokból amire igény van!

 

- Egy vállalkozás sikerét nagyban befolyásolhatja helyhez kötöttsége, így a szoros függés a hely szezonalitásától, időjárásától, a közlekedési állapotoktól és a konkurencia jelenlététől.

 

- A vállalkozásod bevételét csak a helyi adózási törvények alapján veheted fel abban az országban ahol van!

 

- A nyitvatartási idő, az elérhető emberek száma, a növekedési lehetőségek korlátozottak.

 

- Az árukészlet szavatossági ideje könnyen komoly veszteségek forrása lehet!

 

- Egy bolt, főleg egy vendéglátóipari egység üzemeltetése során, nagyon komoly előírásoknak kell megfelelnie, melyek megsértése vagy hiánya komoly bírságokat eredményezhet.

 

 

 

 

- A kisvállalkozások, kis boltok egyre nehezebben bírják az árversenyt a multikkal vagy akár a kínai boltokkal szemben.


- Egyre nagyobb kihívást jelent hogy ügyeskedéssel maradj fent az árversenyben, vagyis számla nélkül vásárolsz, nem adsz számlát, a veszélyesebb területekről ne is beszéljünk!

 

- Egy vállalkozás jövedelme általában aktív jövedelem, vagyis csak aktív működés során hoz bevételt, betegség vagy bezárás esetén nemcsak a napi bevételtől eshet el, de ügyfeleket, vásárlókat veszíthet!

 

- A hagyományos vállalkozásokra egyre komolyabb könyvelési és adózási feladatok nehezednek, amit csak könyvelővel tudnak elvégeztetni.

- A vállalkozók magukra vannak utalva, csak magukban bízhatnak. Képzésükről maguknak kell gondoskodni, motivációt erőt magukból kell meriteniük, és elismerést nem igazán kaphatnak senkitől, maximum a vevőktől ha elégedettek a szolgáltatással.

 

 

 

Ezzel szemben nézzük  a másik alternativát:


MLM vállalkozás

 

-   Mivel  nincs  befektetési  kényszer,  a  vállalkozás  inditása  késleltethető,  addig  amig eldől, hogy tudjuk-e 

csinálni  vagy  sem - tehát  nincsenek  közterhek,  adózás,  akkor  is  amikor  még  nincs  is  miből  fizetni - így 

bárki belekezdhet, kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül! Ha valaki "mélyebbről, kevesebb tudással" indul legfeljebb lassabban lesz sikeres, és később váltja ki a vállalkozóit, amikor már megéri felvenni a pénzt!

 

- Minimális  kezdőtőkével  elindítható,  üzemeltethető! Nincs üzlethelyiség, nincs rezsi, nincsenek     alkalmazottak,  nincsenek  kiszolgálási,  ügyfélszolgálati feladatok,  minimális  könyvelési feladatok).

 

 

Kockázat és veszteségtől való félelem nélkül, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől függetlenül, bárki elindíthatja.

 

- Visszatérülésről nem kell beszélni, mivel az induláshoz olyan termékek megvásárlása kell csupán, amit egyébként is megvett idáig csak mástól, más hasznát növelve! A DXN DSP induló csomagjának az ára akár 150%-ban levásárolható, így még a „cég fizet" azért, hogy elindulj!

 

 

- Nem a vállalkozónak kell kitalálni a termékeket, azok kiszállításával, reklamációval foglalkoznia!
Az MLM vállalkozó „csak" tájékoztat, s odavezeti a céghez az embereket, és a cég végzi az értékesítést, ami után jutalékot oszt!

 

- A vállalkozás országhatárokon túl is működik anélkül, hogy utazni kellene, vagy más országokban is vállalkozást kellene indítani. De bármelyik országból is irányítható, jobb MLM cégeknél, ahova költözöl ott veheted fel a jutalékod a helyi adótörvények alapján, helyi fizetőeszközben!

A vállalkozás a nap 24 órájában működik, mivel az üzlettársak a világ különböző területein dolgoznak, és a cég 160 országban kiszállít!

 

 

 

- Mivel nincs saját árukészlet, kiszolgálás, így az áru nem romolhat ránk, nem kell kiszolgálás feltételeknek, előírásoknak megfelelni, nincs semmi kockázat!

 

- Egyszeri munkával egy életre szóló jövedelem forrást építhetünk ki a kiskereskedelmi egyszeri haszonnal ellentétben. Egyre kevesebb munkával, egyre nagyobb bevételre tehetünk szert, mivel az eredmény nem csak a mi munkánk alapján képződik. 

 

- Míg a hagyományos vállalkozásban akkor is komoly pénzek mennek el a rezsire, amikor nincs forgalom, az MLM vállalkozás legfeljebb kevesebb jutalékot hoz akkor, de nem kell fizetni rezsit, bérleti díjat, alkalmazottat stb!

 

- Passzív jövedelmet biztosít, mivel a termék és az üzlet iránt elkötelezett törzsvásárlók, tőlünk függetlenül is vásárolnak és építik az üzletüket ami után mi minden hónapban kapjuk a bankszámlánkra a pénzt, jutalékot a világról!

 

- Csapatmunka, a vállalkozásom sikerében mások is érdekeltek. A sikeremben a „vezetőim" is érdekeltek, ezért minden támogatást megkapunk, hogy még sikeresebbek lehessünk!

 

- Míg egy hagyományos vállalkozó nem igazán van kitől kapjon elismerést, az MLM-ben minden kis teljesítményért színpadon van elismerés, és az ember jó barátok között lehet büszke a sikereire!

- Az MLM szakma a személyiség fejlődésre épít, van aki szerint az MLM egy „burkolt vezetőképző", s az itt tanultakat az élet más területein is sikeresen lehet hasznosítani!

 

Ezek után kérdezem én mi tart vissza, hogy TE is elindulj s kipróbáld magad egy mlm vállalkozásban, amik közül az egyik legjobb a DXN.

 

Regisztrálj most és kezd el a jövőd felépítését velünk:   Regisztráció itt

 

Ha egy átverés mentes, kockázatnélküli, felvállalható müködő üzletet keresel nézd ezt meg!