A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2010 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

14

Mi az MLM és mi nem ?

2010.04.14 - szerda

Sokan és sokféle indokkal csatlakoznak egy MLM céghez. Ezek között van helyes indok és van olyan ami már elöre jelzi, hogy nem teljesen tiszta az attitüd és a motiváció  ezért eleve kudarcra van itélve a szándék! Mivel egyre nagyobb a gazdasági válság, egyre több az elbocsátás az eddig stabilnak hitt munkahelyekről is és egyre bizonytalanabb a nyugdíj jövöje ezért természetes, hogy az emberek egyre nyitotabbak a különbözö gyors meggazdagodást igérő lehetöségekre amikből az emailek terjedésével egyre több kerül nap mint nap a virtuális postaládánkba!
Még ma csatlakozz, le ne maradj felhívások sugározzák felénk a biztos meggazdagodás még ki nem taposott útjait! Sokszor ingyen , minden befektetés, elkötelezettség és elvárt munka és teljesítmény nélkül. Nem csoda hogy tömegesen csatlakoznak emberek az ilyen „könnyű pénzt „ igérő lehetöségekhez  mivel a kisbetűs részt nem keresik meg, és elhiszik, hogy meg lehet gazdagodni ingyen, befektetett pénz idő és energia nélkül! A cégek forgalmát és a jutalékok nagyságát bemutató táblázatokban azonban ezeket a cégeket sose találjuk meg , ott mindig a korrekt és gyakran teljes embert kivánó hagyományos MLM cégek vannak akik évtizedek óta tisztességes marketing munkával, dolgos fogyasztói csoportok szervezésével érnek el óriási eredményeket! Ezért tisztáznunk kell itt a legelején hogy mi is az MLM és mi nem!
MI NEM!!
-    Nem szerencsejáték! – a bevétel tervezhető és nem véletlenszerű . A szerencse természetesen segítheti a munkát de ahhoz hogy a sültgalamb az ölünkbe hulljon legalábbis arra kell járni ahol az hullani szokott! Minél többet dolgozol annál nagyobb esélyed van hogy szerencsés légy!
-         Nem piramisjáték! – A pénz a jutalék nem emberek beszervezéséből származik, hanem  kizárolag termékforgalmazásból ! Mindenki a saját piramisának a tetején van de ez a helyzet csak virtuális, mind pozicióban mind keresetben bárki magasabbra kerülhet mint a hálozat felette levő tagjai!
-       Nem gyors meggazdagodási lehetőség! A tisztességes és stabil MLM soha nem egyik napról a másikra igér magas jövedelmet, hanem hosszú kitartó és aktiv munka gyümölcseként!  A gyors meggazdagodást igérő csoportok általában óriási kezdöcsomagokkal szervezkednek, amiből tényleg gyorsabb és nagyobb a visszaosztás, de sokkal több az MLM sérült és megkeseredett ember az ilyen helyeken ! Meggazdagodni mindenki gyorsan akar, de ez egy szakma , és rutin tapasztalat, gyakorlat nélkül sokan nem tudják hozni olyan gyorsan az elvárást mint ahogy az ilyen cégek marketingterve kivánná s így gyakran visszaesnek és kezdhetik elölről az épitkezést!

-         Nem majd mások dolgoznak alattam rendszer!

   Bár a szponzoroknak érdeke a tagok személyes sikere de senki se fog más helyett dolgozni a legtöbb MLM rendszer marketingterve egyértelmüen azokat jutalmazza meg akika valós munkát végzik s nem lehet nagy pénzeket keresni csupán azzal hogy beregisztráltál és találtál egy két embert akik aktivan dolgoznak alattad!

-          Nem ingyenes karitatív szolgáltatás! Nem segélyosztóhely!
     Bár mindannyian tisztában vagyunk az emberi nyomorúságokkal, nehéz helyzetekkel de egy MLM vállalkozás se vállalhatja fel az összes ember anyagi problémjának megoldását!
     Az MLM mindenhol vállalkozás formában müködik és nem ingyenesen karitativ módon végzi a munkáját, csak az elvégzett valós teljesitmény alapján fizet jutalékot.
     Ami viszont igaz hogy sokan indultak mérhetetlenül hátrányos helyzetből , szegénységből és ma már gazdag sikeres emberek, de ezt mindegyikük a kitartó sikerbe vetett hitüknek és az érte meghozott áldozatoknak köszönhetik.

-          Nem befektetés nélküli vállalkozás!

    Az MLM  a másolodás üzlete ezért gondolom mindenki számára logikus hogy ha nincs befektetés, termékforgalom akkor nincs a jutalékfizetésre szolgáló alap se! A befektetés nélküli ingyenes csatlakozással terjeszkedő MLM vonzó lehet mindenkinek de ha a jutalékszámlákat nézzük a nullából ott is csak nulla származik!

-         Nem termékek eladása, házalás!
      Az MLM végül nem termékek eladása, mivel mi nem eladjuk a termékeket, azokkal házalva hanem csupán a termékek reklámozása és népszerűsitése mig a kiszolgálást minden esetben a cég végzi!
            Akkor nézzük röviden

MI IGEN!!
-            A legigazságosabb vállalkozási rendszer!
-            A legokosabb befektetése az időnknek   és pénzünknek!
-            A  hatástöbbszörözés legjobb eszköze!
-            Az egyetlen lehetőség amivel bárki  elindulhat az üzleti életben esélyesen!
-            A legjobb módja a személyiségünk  fejlesztésének a Jobb emberré válásnak!
-            Képzési rendszer amely az élet minden  területén segíthet a sikerességben!
Ha ezek után is úgy gondolod hogy jól döntöttél és MLM hálozat épitésével akarod megalapozni a jövödet akkor rátérhetünk a második lépésre, a saját lelkesedés és motiváció megteremtésére!

 

ápr

13

 

MLM  – otthoni munka- internetes munka  - mézesmadzag vagy valós jövedelem?


Ha azon gondolkozik, hogy MLM munkával egészítené ki jövedelmét jó helyen jár!

Most amikor egyre több cég jelenik meg MLM értékesítési formában a piacon, és naponta kap szinte az ember ilyen megkereséseket s a hirdetési portálok tömve vannak a tutibbnál tutibbnak kikiáltott milliomossá tevő tippekkel , fontos, hogy egy cég megfeleljen a stabilitás mind az 5 feltételének:

 

1. Legyen biztos pénzügyi háttér: A DXN 16 éve sikeresen növekszik és ma már Malaysia legnagyobb MLM exportőre, a legnagyobb ganoderma és spirulina farmok tulajdonosa, de emellett fent van a tőzsdén ellenőrizhető mutatói vannak, s többek között a táplálékkiegészítök  és higiéniai termékek gyártása mellett sikeres utazási irodája van , illetve ingatlanfejlesztéssel, egész városok építésével is foglalkozik! Négy kontinens után most nyílt a Magyarországi piac márciusban, és a nagy érdeklődés miatt már megnyitottuk Romániát, Csehországot, Szlovákiát és Ausztriát és sorba jönnek az Európai államok s majd az Orosz területek!


2. Az MLM - ben nagyon fontos, hogy olyan termékei legyenek amit akkor is megvesznek az emberek ha üzletileg nem működik nekik a dolog.


Illetve legyenek napi fogyasztási cikkek amiket mindig pótolni kell! Nos a kávék és egyéb élvezeti cikkek betöltik ezeket az elvárásokat! Ezt jelzi az is hogy rengeteg a törzsvásárló akik nem építenek üzletet. A világon már több mint 4 millió regisztrált tag van , 44 országban van jelen és több mint száz országba van kiszállítás a fogyasztók száma ennek többszöröse! A kávé a világon a második legtöbbet fogyasztott ital a víz után, és a második legtöbbet eladott termék a kőolaj után!


3. Legyen korszerű értékesítési rendszer, és igazságos jutalékrendszere!


A DXN az  iparágon belül az egyik legnagyobb visszafizetést adja forgalmazóinak, és a Magyarországi DXN az egész világon egyedülálló online eszközökkel támogatja disztribútorait! Nem alkalmazottakat , nem befektetőket vállalkozókat keresünk, hanem munkatársakat akik fogyasztói hálózatokat hoznak létre személyes jó tapasztalataik megosztásával, reklámmunkával, s így többszörös mélységekig részesülnek az alattuk felépülő hálózat forgalmából!


4. Legyen oktatási rendszere mely megtanítja és segíti az embereket , hogy mind személyiségükben mind üzleti képzettségükben megfeleljenek a szakma kihívásainak!
Más cégekkel ellentétben itt az oktatás ingyenes , tagoknak belső hálózaton bármikor elérhető.


5. Legyen egyszerűen felépíthető és másolható, bárki képes legyen rá megcsinálni!
A DXN könnyen elkezdhető lehetőséget kínál, amit vállalkozói nélkül bárki elkezdhet, és az egyedi nem nullázódó pontrendszer miatt , senkinek se kell kényszerből vásárolnia, nincs vesztési lehetősége, mindenki saját sebessége szerint építheti fel üzletét, és soha nem veszítheti el amit felépített! A bemutatókhoz nem kell más mint egy ízletes DXN kávé mellett elbeszélgetni, és bemutatni, hogy lehet a kávézásunkkal pénzt keresni, és egy év alatt eljutni a 6-7 számjegyű jutalékig amit a cég fizet reklámtevékenységünkért!!

Ha működő dinamikusan fejlődő MLM hálózatot keresel , akkor köztünk a helyed!